Finanční analýza - Rychetník, Jakub; Mikovcová, Hana, 1959-; Hönig, Vladimír, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce se věnuje finanční analýze podniku CZECH-IN s.r.o. ve sledovaných letech 2015-2018. Jejím hlavním cílem je pomocí metod finanční a nákladové analýzy ověřit podezření podniku, že hlavní příčinnou poklesu rentability je nepříznivý vývoj nákladů, a poté celkově ohodnotit finanční ukazatele podniku. Teoretická část pojednává o vybraných finančních ukazatelích a metodách, které jsou v práci vyhotoveny v části praktické. Zjištěné výsledky jsou pak prezentovány v závěru práce.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses