Ocenění společnosti Zámecké vinařství Bzenec s.r.o. - Beneš, Ondřej (2020)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti Zámecké vinařství Bzenec s.r.o. k 1.1.2018. V první kapitole je společnost podrobena finanční analýze. V druhé kapitole se zaměřím na strategickou analýzu, kde prozkoumám faktory, které ovlivňují trh vína. Třetí kapitola se věnuje generátorům hodnoty. Čtvrtá kapitola představuje finanční plán, kde se agregují výsledky z generátorů hodnoty. Pátá kapitola se věnuje finálnímu ocenění společnosti Zámecké vinařství Bzenec s.r.o.