Ocenění společnosti Zámecké vinařství Bzenec s.r.o. - Beneš, Ondřej; Šmídová, Radana, 1977-; Horák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti Zámecké vinařství Bzenec s.r.o. k 1.1.2018. V první kapitole je společnost podrobena finanční analýze. V druhé kapitole se zaměřím na strategickou analýzu, kde prozkoumám faktory, které ovlivňují trh vína. Třetí kapitola se věnuje generátorům hodnoty. Čtvrtá kapitola představuje finanční plán, kde se agregují výsledky z generátorů hodnoty. Pátá kapitola se věnuje finálnímu ocenění společnosti Zámecké vinařství Bzenec s.r.o.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses