Auditorské riziko a stanovení významnosti při ověřování účetní závěrky - Srna, Matěj (2020)
Obsahem této diplomové práce je analyzovat postup při stanovování jednotlivých rizik v průběhu ověření účetní závěrky auditorem. Teoretická část se zaměřuje na vymezení jednotlivých druhů rizik a způsobu stanovení významnosti pro ověření účetní závěrky auditorem. Praktická část zahrnuje souvislé zdokumentování, již vymezených rizik z teoretické části, na existujícím klientovi, u kterého byl autor této práce součástí auditního týmu.