Auditorské riziko a stanovení významnosti při ověřování účetní závěrky - Srna, Matěj; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Obsahem této diplomové práce je analyzovat postup při stanovování jednotlivých rizik v průběhu ověření účetní závěrky auditorem. Teoretická část se zaměřuje na vymezení jednotlivých druhů rizik a způsobu stanovení významnosti pro ověření účetní závěrky auditorem. Praktická část zahrnuje souvislé zdokumentování, již vymezených rizik z teoretické části, na existujícím klientovi, u kterého byl autor této práce součástí auditního týmu.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses