Finanční analýza společnosti NOPEK, a.s. pro finanční řízení - Salfický, David; Staňková, Veronika; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti NOPEK, a.s. za období let 2014-2018 a navrhnout doporučení pro finančního řízení. Analýza je zpracována na základě veřejně dostupných informací. Práce se rozděluje do třech částí. Metodická část představuje obecné informace o finanční analýze a definuje vybrané ukazatele a metody aplikované v další části práce. V praktické části je zpracována komplexní finanční analýza společnosti doplněná o bonitní model a SWOT analýzu. V závěrečné části se nachází souhrnné zhodnocení výsledků finanční analýzy a návrhy doporučení pro finanční řízení.
Vedoucí práce: Veronika Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses