Quick fixes na cestě ke konečnému režimu DPH - Vuongová, Hai Anh (2020)
Tato diplomová práce se zabývá aktuálním tématem v oblasti daně z přidané hodnoty (dále jen „DPH“) na úrovni Evropské unie (dále jen „EU“) – Quick fixes. Jedná se o opatření tzv. „rychlé záplaty“ nebo jinak řečeno „dočasné záplaty“, které zavedla EU v pozměňující směrnici a nařízeních. Dále zhodnocuje implementace opatření "rychlých záplat" v České republice a ve vybraných státech EU a jakým způsobem tato opatření vedou k dosažení konečného režimu DPH.