Quick fixes na cestě ke konečnému režimu DPH - Vuongová, Hai Anh; Toman, Petr; Zídková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce se zabývá aktuálním tématem v oblasti daně z přidané hodnoty (dále jen „DPH“) na úrovni Evropské unie (dále jen „EU“) – Quick fixes. Jedná se o opatření tzv. „rychlé záplaty“ nebo jinak řečeno „dočasné záplaty“, které zavedla EU v pozměňující směrnici a nařízeních. Dále zhodnocuje implementace opatření "rychlých záplat" v České republice a ve vybraných státech EU a jakým způsobem tato opatření vedou k dosažení konečného režimu DPH.
Vedoucí práce: Petr Toman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses