Zdanění sdílené ekonomiky - Hospodka, Jakub; Arltová, Markéta, 1970-; Zídková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou zdanění sdílené ekonomiky s důrazem na oblast sdíleného bydlení. Cílem práce je poskytnout komplexní rozbor jednotlivých aspektů sdílené ekonomiky, její velikosti a zejména důsledků pro daňovou administrativu. Součástí práce je i kvantitativní analýza možných daňových výnosů z oblasti sdíleného bydlení v Praze, výpočet možné daňové mezery a odhad ztrát v důsledku koronavirové pandemie v roce 2020.
Vedoucí práce: Markéta Arltová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses