Finanční analýza společnosti PREVIO s.r.o. - Fassmannová, Adéla; Huňáček, Pavel; Kotas, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti PREVIO s.r.o. v letech 2014-2018 a porovnat tyto výsledky s konkurenčními společnostmi. Hlavním předmětem podnikání společností je prodej hotelového a rezervačního systému.Tato práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část obsahuje obecné vymezení finanční analýzy, její ukazatele a bankrotní a bonitní modely pro zhodnocení finanční situace. V praktické části je teorie finanční analýzy následně aplikována na konkrétní hodnoty společností, přičemž jako zdroj informací jsou použity účetní výkazy.
Vedoucí práce: Pavel Huňáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses