Projekt SEPA a jeho aplikace - Kopecký, Filip; Schlossberger, Otakar, 1958-; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Zaměřením bakalářské práce “SEPA a jeho aplikace“ je integrace plateb v eurech. V práci je uveden historický vývoj a základ právní úpravy v souvislostí s přeshraničními platbami. Práce dále vysvětluje princip fungování a podstatu řízení projektu SEPA a jednotlivých SEPA schémat i iniciativ. Poslední část práce obsahuje analýzu nedávného a budoucího vývoje instantních SEPA plateb s ohledem na komparaci zkušeností se zavedením instantních plateb v jiných zemích.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses