Finanční analýza a finanční plán Sonnentor, s.r.o. - Dejlová, Kristýna; Dvořák, Jan; Červený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu a finanční plán společnosti s ručením omezeným Sonnentor. Obsahuje tři části, ze kterých je v první části věnovaná pozornost společnosti Sonnentor, její historii a charakteristice v oblasti předmětu podnikání. V této části práce nechybí zmínka o konkurentech analyzované společnosti, se kterými se pracuje i v ostatních částech. Druhá část náleží finanční analýze, která zahrnuje řadu jednotlivých metod a modelů. Tato část vždy obsahuje na začátku stručnou metodickou část a posléze praktickou část provedenou na analyzované společnosti a konkurenčních společností. Poslední část je věnována predikci finančního plánu analyzované společnosti na nadcházející období. Závěrem je provedeno vyhodnocení a sumarizace výsledků a celkové finanční situace společnosti Sonnentor.
Vedoucí práce: Jan Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses