Specifika oceňování lékařských praxí - Pokorný, Vojtěch; Šmídová, Radana, 1977-; Huňáček, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato práce se zabývá postupy oceňováním lékařských praxí, konkrétně všeobecných praktických ordinací. Cílem práce je informovat o odlišnostech postupů oproti oceňování jiných typů podniků a jejich demonstrování na praktickém ocenění.První část práce uvádí obecný kontext zdravotnického systému ČR a postavení praktických ordinací v jeho rámci. Druhá část rozebírá teoretické aspekty oceňování podniku a uvádí hlavní odlišnosti od běžných postupů. Poslední část tyto odlišnosti demonstruje na ocenění konkrétní praktické ordinace.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses