Finanční analýza PROFROST a.s. - Le, Anh Duc (2020)
Cílem této práce je zhodnotit finanční situaci společnosti PROFROST z pohledu banky. Práce je rozdělena do dvou kapitol. V první kapitole je představena analyzovaná společnost a její konkurenti. Druhá kapitola se skládá z metodiky finanční analýzy a výsledků finančních ukazatelů společnosti ve srovnání s konkurenty.