Finanční analýza PROFROST a.s. - Le, Anh Duc; Horák, Petr; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této práce je zhodnotit finanční situaci společnosti PROFROST z pohledu banky. Práce je rozdělena do dvou kapitol. V první kapitole je představena analyzovaná společnost a její konkurenti. Druhá kapitola se skládá z metodiky finanční analýzy a výsledků finančních ukazatelů společnosti ve srovnání s konkurenty.
Vedoucí práce: Petr Horák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses