Finanční analýza společnosti ŠU-STR s.r.o. - Martínková, Petra; Václav, Filip; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Předložená bakalářská práce pojednává o finanční analýze společnosti ŠU-STR s.r.o. z období 2014 – 2018. Účelem této práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti pomocí důkladné finanční analýzy a pomocí porovnání s konkurencí a odvětvím. Práce je rozdělená na tři části. První část se zabývá charakteristikou vybrané společnosti. Druhá část je věnována odvětví a konkurentům. Třetí část obsahuje celou metodickou a aplikační část bakalářské práce. V této části jsou probírány absolutní a vybrané poměrové ukazatele finanční analýzy, jejichž výsledky jsou srovnávány s výsledky konkurenčních podniků, na základě kterých se společnost ŠU-STR celkově vyhodnotí. Součástí této práce je také nastínění budoucího vývoje společnosti na rok 2019.
Vedoucí práce: Filip Václav
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses