Finanční analýza společnosti LA Food s.r.o - Gorodko, Dmitri (2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na provádění finanční analýzy společnosti LA Food, s. r. o. za období od roku 2014 do roku 2018. Práce se skládá ze dvou čás-tí. V první je popsaná společnost LA Food, s. r. o. a obsah její činnosti, jsou uvedené údaje o konkurentech v daném odvětví. Ve druhé části je stručně definována meto-dologie, pomocí které provádím finanční analýzu, a sama realizace finanční analýzy této firmy. Pro lepší pochopení výsledků jednotlivých indikátorů společnosti LA Food, s. r. o. některé vypočtené ukazatele budou srovnány s konkurenty.