Fiskální politika České republiky a role státních účelových fondů v ní mezi lety 2008 - 2019 - Voda, Daniel; Zeman, Martin; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce s názvem Fiskální politika České republiky a role státních účelových fondů v ní mezi lety 2008 – 2019 nabízí ucelený pohled na vývoj fiskální politiky se zaměřením na specifickou část rozpočtové soustavy – státní účelové fondy. Tato práce se zaměřuje na vývoj a strukturu státního rozpočtu a veřejných rozpočtů obecně mezi lety 2008 – 2019, neboť dané období zahrnuje celý hospodářský cyklus. V práci je analyzován vývoj příjmů a výdajů státních účelových fondů a je následně porovnáván s vývojem výdajů státního rozpočtu čímž je zjišťován vývoj jejich významu v rozpočtové soustavě České republiky.
Vedoucí práce: Martin Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses