Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Klikar, Martin; Menšík, Michal; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se věnuje návrhu a implementaci vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti pro konkrétní podnik. Podnik, pro který je systém navrhován je digitální agenturou, která vyvíjí především mobilní a webové aplikace. Navržený systém je založen na principech koncepce Balanced Scorecard. Samotná práce je rozdělena na dvě hlavní části, jimiž jsou teoretická část a praktická část. V teoretické části je provedena rešerše literatury a je položen teoretický základ diplomové práce. Praktická část obsahuje nejprve představení podniku a následně strategickou analýzu, z níž vychází samotný návrh vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti. V závěru praktické části práce je popsána možná implementace navrženého systému v podniku.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses