Finanční analýza a finanční plán Kofola a.s. - Kocmanová, Iveta; Dvořák, Jan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce na téma Finanční analýza a finanční plán Kofola a. s. je rozdělena do 2 částí. V první části je vysvětlena metodika finanční analýzy a v druhé části je tato metodika aplikována na společnost Kofola. Externí finanční analýza včetně modelů predikce finanční tísně je zpracována pro roky 2014 – 2018. Vypočtené ukazatele jsou následně srovnány s konkurencí v odvětví. V závěru této práce je nastíněn finanční plán pro rok 2019, který vychází z dosavadního vývoje položek a očekávání do budoucna.
Vedoucí práce: Jan Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses