Důchodová reforma a kapitálové trhy, je vše připraveno? - Rabušic, Martin; Klazar, Stanislav, 1974-; Kudrna, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce „Důchodová reforma a kapitálové trhy, je vše připraveno?“ se zabývá analýzou důchodových systémů Spolkové republiky Německoa Švédského království a porovnáním těchto dvou modelů. Poté navržení ideálních variant na tvorbu soukromé důchodové rezervy a srovnání těchto variant. Zjištění názoru, zda vlastní bydlení je úsporou na důchodový věk. A potvrzení či vyvrácení hypotézy, zda při zapojení státu do tvorby rezervy na starobní důchod pomocí kapitálového trhu vzniknou úspory z rozsahu.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses