Fundamentální analýza akcie Commerzbank - Ibragimov, Rustam; Veselá, Jitka; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcií německé banky Commerzbank Aktiengesellschaft. Akcie jsou analyzovány na třech úrovních: globální, odvětvové a firemní. V globální fundamentální analýze zkoumám vliv vývoje makroekonomických ukazatelů Německa a Eurozóny na akciové indexy. V odvětvové fundamentální analýze jsou analyzované jednotlivé odvětvové charakteristiky a jejich vliv na hodnotu akcie. Navíc jsem se pokusil zkoumat vliv vzniku tzv. fintech společností na hodnotu akcií tradičních bank. Ve firemní fundamentální analýze se snažím pomocí různých modelů stanovit vnitřní hodnotu akcie Commerzbank, z čehož bude vyplývat investiční doporučení. Navíc je zohledněna aktuální situace s pandemií COVID-19, která má v dnešní době rozhodující vliv na investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses