Due diligence - Skála, Martin (2020)
Diplomová práce se zabývá rolí finanční Due Diligence v rámci M&A transakcí.Celá práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na popis celého M&A procesu, jeho historického vývoje, ale zejména je kladen důraz na praktické návody pro psaní výstupu z Due Diligence. Praktická část je tvořena případovou studií, kdy poradenská společnost byla pověřena ze strany strategického investora provést Finanční Due Diligence české výrobní společnosti speciálních stavebních hmot, včetně jejího ocenění.