Due diligence - Skála, Martin; Jurka, Robert; Dubský, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se zabývá rolí finanční Due Diligence v rámci M&A transakcí.Celá práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na popis celého M&A procesu, jeho historického vývoje, ale zejména je kladen důraz na praktické návody pro psaní výstupu z Due Diligence. Praktická část je tvořena případovou studií, kdy poradenská společnost byla pověřena ze strany strategického investora provést Finanční Due Diligence české výrobní společnosti speciálních stavebních hmot, včetně jejího ocenění.
Vedoucí práce: Robert Jurka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses