Srovnání zdravotního pojištění v ČR se zahraničím - Keramidas, Tomáš; Ducháčková, Eva, 1958-; Budská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tématem bakalářské práce je veřejné zdravotní pojištění. V první části práce obecně charakterizuji zdravotní pojištění a popisuji systém v České republice. Práce se dále zabývá dalšími možnostmi financování zdravotnictví ve světě a uvádím konkrétní příklady na vybraných státech. Druhá část práce srovnává Českou republiku se státy V4 a Evropské unie na základě vybraných statistických ukazatelů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses