Problematika odpisů dle českých účetních standardů, IFRS a české daňové legislativy - Khudenkikh, Daria; Purina, Marina; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Daná bakalářská práce se zabývá problematikou odpisů podle českých účetních standardů, IFRS a české daňové legislativy. Teoretická část je založena na prostudovaní a následné analýze odborných zdrojů. První tři kapitoly mají za cíl popsat a porovnat různé metody odepisovaní z pohledu odlišných finančních oblastí, ve kterých jde uplatnit odepisovaní dlouhodobého majetku. Praktická část je pak zaměřena na aplikaci získaných teoretických poznatků v modelovém podniku. V závěru jsou shrnuty výsledky práce, je okomentována a zhodnocena míra dosaženi stanoveného cíle.
Vedoucí práce: Marina Purina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses