Role controllingu v bance - Vágnerová, Tereza (2020)
Diplomová práce se věnuje roli controllingu v bance. V diplomové práci jsou popsány důvody a přínosy zavedení controllingu v bance, definovány jeho úkoly a vymezeny nástroje a klíčové ukazatele, které využívá pro hodnocení výkonnosti banky. V praktické části diplomové práce následuje analýza role controllingu v konkrétní bance (Česká spořitelna, a.s.) a jeho využití při hodnocení výkonnosti pobočkové sítě dané banky.