Role controllingu v bance - Vágnerová, Tereza; Dvořák, Petr, 1960-; Budská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce se věnuje roli controllingu v bance. V diplomové práci jsou popsány důvody a přínosy zavedení controllingu v bance, definovány jeho úkoly a vymezeny nástroje a klíčové ukazatele, které využívá pro hodnocení výkonnosti banky. V praktické části diplomové práce následuje analýza role controllingu v konkrétní bance (Česká spořitelna, a.s.) a jeho využití při hodnocení výkonnosti pobočkové sítě dané banky.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses