Analýza vnitřních předpisů v oblasti účetnictví města Klatovy - Rimovská, Katka (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vnitřními účetními předpisy územních samosprávných celků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První kapitola teoretické části se zabývá obecně veřejným sektorem a financováním veřejného sektoru, zejména pak územních samosprávných celků. Druhá kapitola se věnuje pravidlům účetnictví ve vybraných účetních jednotkách. Třetí část se zabývá metodikou tvorby vnitřních předpisů. V praktické části je provedena analýza vnitřních účetních předpisů konkrétního územního samosprávného celku, kterým je město Klatovy.