Analýza vnitřních předpisů v oblasti účetnictví města Klatovy - Rimovská, Katka; Svoboda, Michal, 1983-; Poutník, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vnitřními účetními předpisy územních samosprávných celků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První kapitola teoretické části se zabývá obecně veřejným sektorem a financováním veřejného sektoru, zejména pak územních samosprávných celků. Druhá kapitola se věnuje pravidlům účetnictví ve vybraných účetních jednotkách. Třetí část se zabývá metodikou tvorby vnitřních předpisů. V praktické části je provedena analýza vnitřních účetních předpisů konkrétního územního samosprávného celku, kterým je město Klatovy.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses