Administrativní náklady zadávání veřejných zakázek ve vybraných obcích - Procházka, Karel; Pavel, Jan, 1978-; Miri, Leila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat strukturu výši a strukturu administrativních nákladů u obcí na území České republiky a administrativní náročnost veřejných zakázek dle předmětu. Teoretická část sestává ze tří kapitol, přičemž jedna je věnována veřejným zakázkám, druhá potom transakčním nákladům a třetí obcím s důrazem na jejich rozpočet. Praktická část obsahuje analýzu administrativních nákladů a veřejných zakázek u jedenácti obcí s počtem obyvatel v intervalu sedmi až devíti tisíc.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses