Finanční analýza podniku HRANIPEX Czech Republic k. s. - Krtková, Jana (2020)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti HRANIPEX Czech Republic k. s. od roku 2014 do roku 2018. Na začátku práce se nachází teoretická část, která vysvětluje a popisuje jednotlivé ukazatele, které jsou v druhé části aplikovány do praxe. V druhé části také dochází k porovnání jednotlivých ukazatelů s konkurencí.