Finanční analýza podniku HRANIPEX Czech Republic k. s. - Krtková, Jana; Heršálek, Petr; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti HRANIPEX Czech Republic k. s. od roku 2014 do roku 2018. Na začátku práce se nachází teoretická část, která vysvětluje a popisuje jednotlivé ukazatele, které jsou v druhé části aplikovány do praxe. V druhé části také dochází k porovnání jednotlivých ukazatelů s konkurencí.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses