Finanční analýza podniku Skanska Transbeton, s.r.o. - Josková, Kateřina; Heršálek, Petr; Ivašyna, Viktoria; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem bakalářské práce je zhotovení finanční analýzy společnosti Skanska Transbeton, s.r.o. a její porovnání s konkurenty na trhu během období 2014–2018. Práce se skládá ze 3 částí. V metodické části jsou popsány ukazatele finanční analýzy a jejich struktura. Následuje charakteristika sledované společnosti a trhu, na kterém působí. V poslední části jsou poznatky aplikovány na vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses