Příjmy sociálního pojištění dle krajů v ČR - Kolek, Daniel; Maaytová, Alena; Löster, Tomáš, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Sociální pojištění se skládá z několika subsystémů, které májí zabezpečit pojištěnce v různých sociálních situacích. Bakalářská práce „Příjmy sociálního pojištění dle krajů v ČR“ se zabývá vývojem příjmů pojistného na sociálního zabezpečení a pojistného na veřejné zdravotní pojištění Všeobecné zdravotní pojišťovny v krajích ČR. V práci je vysvětlen princip fungování sociálního pojištění v ČR, dále jsou rozebírány faktory, které ovlivňují sociální pojištění. V analytické části práce jsou komparovány příjmy sociálního pojištění v krajích ČR v letech 2010-2018 a vysvětleny důvody rozdílu ve výši příjmů sociálního pojištění v krajích ČR.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses