Analýza dopadů suburbanizačních procesů ve městě Roztoky se zaměřením na demografii, ekonomiku, občanskou a sociální vybavenost - Pšeničková, Daniela; Černá Silovská, Hana; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a zhodnocením dopadů suburbanizačních procesů na město Roztoky. Město Roztoky se nachází v těsné blízkosti Prahy v okresu Praha – Západ. Od roku 2000 město čelí silnému nárůstu obyvatel, s čímž souvisí mnoho vzniklých negativních důsledků. Město Roztoky se tedy musí rychle adaptovat na změny v demografické struktuře, což má dopad na mnoho oblastí v obci. Cílem práce je zhodnocení konkrétních dopadů na město Roztoky, a to s bližším zaměřením na jeho demografii, ekonomiku, a především sociální a občanskou vybavenost.
Vedoucí práce: Hana Černá Silovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses