Finanční analýza FK FOTBAL TŘINEC a.s. - Dubský, David (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace podniku FK Fotbal Třinec, a. s. v letech 2014 až 2018. Z pohledu externího uživatele zveřejněných účetních výkazů společnosti bylo zkoumáno její finanční zdraví, a to za pomoci horizontální a vertikální analýzy absolutních hodnot a následně vybraných poměrových ukazatelů.