Finanční analýza FK FOTBAL TŘINEC a.s. - Dubský, David; Heršálek, Petr; Kodl, Matyáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace podniku FK Fotbal Třinec, a. s. v letech 2014 až 2018. Z pohledu externího uživatele zveřejněných účetních výkazů společnosti bylo zkoumáno její finanční zdraví, a to za pomoci horizontální a vertikální analýzy absolutních hodnot a následně vybraných poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses