Finanční analýza společnosti PTÁČEK - velkooobchod, a.s. - Sehnal, Jiří (2020)
Cílem této bakalářské práce je pomocí veřejně dostupných dat provést finanční analýzu společnosti PTÁČEK – velkoobchod, a.s. mezi roky 2014 a 2018 a vyhodnotit její finanční stabilitu. Práce se skládá z metodické část, popisující účel finanční analýzy, její uživatele a ukazatele, a navazující praktické části, ve které jsou popsané ukazatele aplikovány, V závěru jsou shrnuty a zhodnoceny dosažené výsledky za analyzovanou společnost v porovnání s jejími konkurenty.