Finanční analýza společnosti PTÁČEK - velkooobchod, a.s. - Sehnal, Jiří; Ivašyna, Viktoria; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je pomocí veřejně dostupných dat provést finanční analýzu společnosti PTÁČEK – velkoobchod, a.s. mezi roky 2014 a 2018 a vyhodnotit její finanční stabilitu. Práce se skládá z metodické část, popisující účel finanční analýzy, její uživatele a ukazatele, a navazující praktické části, ve které jsou popsané ukazatele aplikovány, V závěru jsou shrnuty a zhodnoceny dosažené výsledky za analyzovanou společnost v porovnání s jejími konkurenty.
Vedoucí práce: Viktoria Ivašyna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses