Finanční analýza společnosti AudioMaster CZ a.s. - Janoušková, Magdaléna; Kodl, Matyáš; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování finanční analýzy společnosti AudioMaster CZ a.s. v letech 2013-2018. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je převážně zaměřena na horizontální a vertikální analýzu účetních výkazů, na vybrané finanční ukazatele a také na bankrotní a bonitní modely. Hlavním cílem této části je vypracování teoretického podkladu pro praktickou část. V rámci ní je nejprve představena firma AudioMaster CZ a.s., následně je provedena horizontální a vertikální analýza, analýza rozdílových a poměrových ukazatelů a je též aplikován bankrotní a bonitní model. Na závěr je provedeno konkurenční srovnání vybraných finančních ukazatelů se společností AUDIO PARTNER s.r.o.
Vedoucí práce: Matyáš Kodl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses