Ohodnocení akcie Kofola - Knotek, Tomáš (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie společnosti Kofola ČeskoSlovensko obchodované na Burze cenných papírů Praha. Práce je rozdělaná do tří kapitol. První kapitola se zabývá globální fundamentální analýzou, druhá odvětvovou fundamentální analýzou a třetí firemní fundamentální analýzou. Cílem této bakalářské práce je na základě provedených analýz vytvořit investiční doporučení.