Ohodnocení akcie Kofola - Knotek, Tomáš; Veselá, Jitka; Budkov, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie společnosti Kofola ČeskoSlovensko obchodované na Burze cenných papírů Praha. Práce je rozdělaná do tří kapitol. První kapitola se zabývá globální fundamentální analýzou, druhá odvětvovou fundamentální analýzou a třetí firemní fundamentální analýzou. Cílem této bakalářské práce je na základě provedených analýz vytvořit investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses