Medicejská banka - historický význam pro vývoj bankovnictví a současnost - Jouklová, Kristýna; Metrah, Samy; Koderová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je přiblížit tématiku Medicejské banky širší veřejnosti, jelikož je toto téma opomíjené a pro obor bankovnictví velmi důležité. Zároveň také zachytit modernost historické instituce a analogii událostí minulých, s těmi současnými.
Vedoucí práce: Samy Metrah
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses