Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Korejsová, Aneta (2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Písek. Teoretická část obsahuje základní charakteristiku veřejných zakázek, argumenty pro jejich realizaci, ale i problémy spojené s jejich využíváním. Praktická část je zaměřena na veřejné zakázky ve městě Písek. Jsou analyzovány nejen samotné veřejné zakázky, ale i rozpočty města Písek, které s procesem realizace veřejných zakázek úzce souvisí. Na závěr jsou výsledky analýzy veřejných zakázek města Písek komparovány s daty o veřejných zakázkách města Tábor. Zjištěné výsledky (z analýzy i komparace) prokazují výskyt či absenci vybraných pozitivních i negativních aspektů veřejných zakázek uvedených v první kapitole.