Proces poskytování bankovních úvěrů - Klimuts, Tatsiana (2020)
Cílem této diplomové práce je popis procesu poskytování bankovních úvěru klientům ze segmentu malých a středních podniků v rámci řízení kreditního rizika v komerčních bankách, působících na území České republiky. První kapitola se zaměřuje na klasifikace bankovních úvěrů, které banka poskytuje během své činnosti. Druha část je konkrétně zaměřená na managementu řízení úvěrového rizika v bance. Třetí, praktický se orientovaná část zaměřená na analýze klienta risk analytikem v rámci řízení úvěrového rizika ve vybrané bance.