Proces poskytování bankovních úvěrů - Klimuts, Tatsiana; Brada, Jaroslav, 1964-; Salfický, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této diplomové práce je popis procesu poskytování bankovních úvěru klientům ze segmentu malých a středních podniků v rámci řízení kreditního rizika v komerčních bankách, působících na území České republiky. První kapitola se zaměřuje na klasifikace bankovních úvěrů, které banka poskytuje během své činnosti. Druha část je konkrétně zaměřená na managementu řízení úvěrového rizika v bance. Třetí, praktický se orientovaná část zaměřená na analýze klienta risk analytikem v rámci řízení úvěrového rizika ve vybrané bance.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses