Analýza variant financování bydlení v ČR - Mikulová, Markéta; Radová, Jarmila; Kučerová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Předmětem této diplomové práce je analýza financování vlastního bydlení. Práce se nejdříve zaměřuje na analýzu variant financování vlastního bydlení pomocí úvěrů. Zaměřuje se především na hypoteční úvěry a stavební spoření. Dále práce analyzuje vliv vybraných makroekonomických faktorů na trh bydlení. Dále práce popisuje makroobezřetnostní politiku České národní banky a její dodržování bankami. Poslední součástí práce jsou modelové příklady hypotečních úvěrů a stavebního spoření.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses