Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Šafařovský, Jiří; Maaytová, Alena; Havlík, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Ústí nad Labem. Nejprve jsou vysvětleny teoretické pojmy, protože jsou nezbytné pro pochopení analytické části, např. konkurenční efekt nebo administrativní náklady. Praktická část začíná analýzou rozpočtu Ústí nad Labem. V této části následuje analýza veřejných zakázek v Ústí nad Labem v letech 2014-2018. V poslední části se porovnávají výsledky s daty veřejných zakázek v České republice. V jednom případě jsou komparovány s daty ze Šumperka, Dačic a Třeboně.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses