Analýza bankových a poistných produktov na platforme Peer-to-Peer - Zambová, Karin; Radová, Jarmila; Juhászová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Táto diplomová práca sa zaoberá problematikou bankových a poistných produktov na platforme Peer-to-Peer. Rámcovo charakterizuje samostatné pojmy, ich delenie a analyzuje ponuku daných produktov na platformách. Vymedzuje právnu úpravu problematiky v zákonoch Českej republiky. Uvádza tiež počiatky vzniku P2P sietí, ale aj ich využiteľnosť v súčasnosti. Skúma výhodnosť a podmienky zjednania daných produktov, oproti tradičným poskytovateľom, ako sú banky a poisťovne, a vyvodzuje závery tohto skúmania.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses